fbpx

Ваш код клієнта: 947520

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

«Сталекс» на конференції «Модуль-Україна: робота і перспективи»

Компанія «Сталекс» взяла участь в конференції «Модуль-Україна: робота і перспективи», яка проходила в місті Кам'янець-Подільський 8-9 листопада 2017 року.

«Модуль-Україна» - єдиний діючий в Україні виробник прокату з полімерним покриттям - об'єднав на цьому заході близько 40 компаній-переробників тонколистової сталі.

Компанію «Сталекс» представляв Віце-президент з комерційних питань Козлов Євген Євгенович. У своєму виступі він подякував організаторам за можливість обговорити питання розвитку галузі сталі з покриттями в Україні в колі професіоналів та колег. Також, він озвучив бачення розвитку виробничого асортименту і маркетингової стратегії Компанії Модуль-Україна з боку одного з основних профілювальників країни.
В ході заходу Компанія Сталекс отримала подячну грамоту за плідну співпрацю з Компанією «Модуль-Україна». «Модуль-Україна» - давній надійний партнер Компанії «Сталекс», і ми впевнені наші партнерські відносини і надалі будуть взаємовигідними і плідними. Бажаємо всьому колективу компанії «Модуль-Україна» професійного зростання, фінансової стабільності і надійних партнерів!

1

2